Lys våken - En natt i kirken


Mange menigheter arrangerer Lys våken for 11-åringer natt til første søndag i advent. Dette skjer også i Grong kirke!

Første helgen i advent inviteres alle 6-klassinger til å overnatte i Grong kirke! 

Advent handler om lyset som kom til verden, og for 6-klassingene blir dette er et døgn med mange fine opplevelser i kirken. I tillegg til at dette er starten på adventstiden markerer 1. søndag i advent starten på et nytt kirkeår. Lys våken-deltakerne er med på gudstjenesten denne søndagen.

Lys våken-helgen inneholder mye lek, sang, dans og kreativitet. De som deltar lærer om kirken, Gud og Jesus, spiser sammen og blir kjent med hverandre. Lys våken handler om at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Og ikke minst kan vi oppleve at Gud er lys våken for oss!

I fjor var det mange deltakere rundt om i landet som begeistret fortalte hva de var med på. - Mange hadde det gøy og lærerikt og lærte mye om kirken, Gud og Jesus. Og så var det spennende å overnatte i kirken. Om de var våkne hele natten? Det ville de ikke røpe. Også i år inviterer vi til Lys våken også her i Grong!

Det gjenstår å se hva som skjer med deltakerne på årets Lys våken i Grong kirke! Velkommen!

 

Når: 2.-3. desember (oppmøte 17.00 lørdag)

Hvor: Grong kirke

For at arrangementet skal bli best for alle, trenger vi også noen englevakter, altså noen voksne som vil bidra både under arrangementet, men ikke minst, som nattevakter. Ta kontakt med oss eller skriv i kommentar når dere melder på, om dere har anledning!

Kontakt og påmelding: Trosopplærer Karin Nordstad, tlf. 918 04 095.

E-post: karin.soraunet@outlook.com

 

Lys våken. Skal vi være våkne hele natten? from Den norske kirke on Vimeo.

 

Tilbake